Wat is Manuka honing?

Je zult jezelf afvragen, waarom betalen mensen zoveel voor een potje honing? En wat is dat dan voor honing? Hoe gebruik je die honing?

Deze vragen worden ons dagelijks gesteld als het gaat over Manuka honing van Zealandia Honey. Onze honing komt uit Nieuw Zeeland en is de meest onderzochte honing ter wereld.

Manuka honing wordt gezien als een speciale honing omdat het bekend staat voor zijn gebruik in ziekenhuizen en erg in trek is bij mensen die op zoek zijn naar een puur en natuurlijk alternatief. Het is een echte super food uit de ongerepte natuur van Nieuw Zeeland.

Voordat wij onze honing opsturen naar Nederland zijn er meerdere laboratorium checks en wordt de honing gecertificeerd als echte Manuka honing. Daarom is het van belang dat je Manuka honing koop met op het label 'Product of New Zealand' zodat je altijd zeker bent van de beste kwaliteit.

Daarnaast heeft Zealandia Honey een uniek batch tracing systeem, waarbij je de QR code op jouw potje kan scannen om alle informatie in te zien inclusief de certificaten voor de echtheid van jouw Manuka honing.

Laat een bericht achter

Alle berichten worden bekeken en goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.